Сирне печиво без яєць.

Автор: Oksana_sadova 23 Апреля 2017
Сирне печиво без яєць.
Сирне печиво, що завжди вдається смачним та ніжним.

Ингредиенты

  • масло вершкове 150 г.
  • борошно 280 г.
  • щіпотка солі
  • розпушувач тіста 1 ч.л.
  • сир домашній 200 г.
  • цукор 50 г.
  • цукор для посипки
Масло змішати з борошном. Додати сіль, цукор , розпушувач та сир. Добре перемішати. Тісто завернути в плівку і покласти в холодильник на 40 хвилин.
Розкатати тісто. За допомогою формочок вирізати із тіста печенька.
Викласти у форму застелену папером для випічки.  Зверху присипати цукром. Випікати приблизно 15-25 хвилин при 180С.
Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 23 Апреля 2017
# 0

Смачно дуже до кави!

Oksana_sadova 23 Апреля 2017
# 0

Zmeychka 30 Апреля 2017
# 0

 

Oksana_sadova 2 Мая 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014