Лаваш з індичкою

Автор: richinna 29 Сентября 2016
Лаваш з індичкою
Буває...хочеться... то що робить? Готувати вдома з любов'ю і з соусом)))

Потрібно:

  • Лаваш тонкий 4 шт.
  • індиче філе 300 г
  • Соєвий соус 1-2 ст. л.
  • Шафран імеретинський 1,5 ч.л.
  • Соус сальса 2 ст. л.
  • Огірки по-американськи 4 ст. л.
  • Капуста,морська капуста,кукурудза за смаком
Індиче філе порізати та приправити соєвим соусом та 1 ч.л. імеретинського шафрану
Розігріти сковороду з оливковою олією та підсмажити індиче м'ясо на великому вогні до зміни кольору.
Додати ще 0,5 ч.л. шафрану,перемішати.
Щодо імеретинського шафрану, то індичка в такому вигляді вже дуже смачна, вона виходить ніжною, гарного кольору, майже не солена але з легкою перчинкою від шафрану, мені подобається тонкий аромат і ніжно-пікантний смак цієї спеції з чорнобривців)))
Як тільки випаровується сік від індички зі сковороди додаємо соус сальса,перемішуємо та вимикаємо вогонь.
На лаваш викласти кусочки індички в соусі сальса.
Зверху викласти мариновані огірки по-американськи, вони дуже добре доповнюють індичку і надають не аби якого смаку своєю пікантною солодкістю гострій індичці. 
На огірки можна додати свіжих овочів. 
В мене салат з морською капустою,кукурудзою та червоною капустою.
Скрутити лаваш рулетом та припекти в грилі 3-5 хвилин.
Вийшов дуже смачний лаваш, і поєднання таких різноманітних продуктів видалося на прочуд смачнючим.
Подавала лаваш з індичкою з кисломолочним соусом з васабі





Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014