На обід - смачні та красиві булочки з начинкою до бульйону (для начинки я використовувала куряче м'ясо з бульйону і відварне броколі).
Ингредиенты
- сухі дріжджі 2 ч.л.
- борошно пшеничне 350 г.
- борошно цільнозернове 50 г.
- сіль 0,5 ч.л.
- олія оливкова 2 ст. л.
- сік буряка 125 мл.
- вода 125 мл.
- для начинки:
- кетчуп (краще домашній) 4 ст. л.
- відварені суцвіття броколі 4 шт.
- сир фета 50 г.
- сир твердий (пекоріно) 40 г.
- відварене куряче м'ясо 80-100 г.
- приправа для піци за смаком
Всі інгредієнти для приготування тіста повинні бути кімнатної температури!
Заміс тіста я робила за допомогою хлібопічки. Також просто замісити тісто за допомогою кухонного комбайна: сухі дріжджі розвести в невеликій кількості (30-40 мл.) теплої води (40 градусів) і залишити на кілька хвилин. Тим часом просіяти борошно двох видів в чашу кухонного комбайна. Додати сіль і почати заміс, за допомогою спеціальної насадки, поступово вливаючи теплу воду з буряковим соком і дріжджову суміш. В кінці замісу додати оливкову олію. Готове тісто перекласти в миску, накрити полотняним рушником і залишити в теплому, без протягів місці, на годину.
Далі готове тісто викласти на дошку з борошном.
Розділити тісто на вісім рівних частин. З кожної частини сформувати круглі булочки, викласти їх на деко, попередньо вистелене папером для випічки.
Дном склянки зробити в кожній булочці по центру заглиблення в які рівномірно розподілити начинку: по чайній ложці кетчупу (у мене власного виробництва), по половинці суцвіття броколі, по ложці подрібненого м'яса, кубики фети.
Зверху булочки притрусити приправами та тертий сир.
Випікати булочки в розігрітій до 200 градусів духовці близько 20-25 хвилин. Через 10 хвилин температуру зменшити до 180.
Готові булочки викласти на решітку і дати їм трішки охолонути. Подавати до столу з м'ясним домашнім бульйоном. Дуже смачно)))
Комментарии
следить за комментариямиТреба запасатись буряком та чекати від Вас нових, цікавих, смачних рецептів)
треба, я от, вже купила мішечок))) Дякую ...до мене можна на "ти")
Яка краса ! Аромат "відчуваю" через екран
дякую, і ароматні, і смачні булочки відразу зникли зі столу ще теплими)
Обожаю такие орегинальные рецепты! Очень красивые и аппетитные булочки!
Спасибо большое)
у них хрустка скоринка і дуже повітряне тісто в середині, а начинку можна робити будь-яку до смаку:
ням-ням-ням