Неаполитанська пицца

Автор: Tanyouha 29 Октября 2009
Неаполитанська пицца

Люблю піццу, а хто її не любить)))))))

Нам потрібно:

ДЛЯ ТІСТА:
300-400гр — муки
2ст.л — олії
1/2ст. — теплого молока
15гр — дріждів
- щепка солі
ДЛЯ НАЧИНКИ:
- помідори
- сосиски
- сир голандський
- сіль
- пирець
- олія

Замішуємо тісто і залишаємо на годину нехай підійде.

Коли тісто підійшло, розминаємо його ще раз, розтачуємо,
і кладемо в таску (хто яку має, в мене була прямокутна, може бути і кругла)
а і до речі, таску я застилила паргаментом і його змастила олією
а на ньго вже поклала розтачане тісто.


Тісто зверху змацуємо олією, посипаємо нетертим сиром,
зверху на сир викладаємо помідори очищені від шкірочки,
я різала кубиками, а можна і кружичками.

Зверху на помідорки, кладемо сосиски, можете викладати як я ,
а можете придумати і свій спосіб.


І в духовку на 30-40хв при температурі 180градусів.
За 5хв до кінця можна посипати ще сиром (я посипала).

СМАЧНОГО!!!

79

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ibra (Любимая чашечка) 29 Октября 2009
# 0
Танюха! Прости, дорогая Оладьи у тебя прикольные — я голосовала, а вот к пице у меня особый набор требований. Так что я не голосую! (а только провоцирую обсуждение вкусов )
Tanyouha 29 Октября 2009
# 0
На вкус и цвет товарища нет Я б вам радила спекти i попробувати дуже смачна. А що вам не сподобалось, якщо не секрет????
Ibra (Любимая чашечка) 30 Октября 2009
# 0
не секрет — мало начинки! Видела б ты, Танюха мою первую пиццу Я ее пекла лет в 17-18 на дрожжевом тесте. Оно так неожиданно поднялось — корж получился сантиметров 10-15 (в рот не влезало) и вся моя скромная начинка торчала как у ежа иголки!!!! Вот с тех пор я кладу ооооочень много начинки, чтобы и попытки не было подняться как в тот раз!
Tanyouha 30 Октября 2009
# +1
Так просто здаеться по рецепту,я просто люблю коли в пiцi багато сиру, от чого я i добивалася, сир я посипала знизу i зверху начинки, так як на мене смак получився супер, помiдорка додала трошки сочностi, а сосиска, аромату i запаху, ну не знаю, менi супер. Я доречi з цього рецепту, тiсто получаеться тоненьким.
Ксюша 30 Октября 2009
# 0
хотела б я увидеть твою пиццу может запатентуешь, пока не поздно ежиков
Ксюша 29 Октября 2009
# +1
вот, Ibra, провакатор Люблю пиццу во всех ее проявлениях
Вкусняшка 30 Октября 2009
# 0
и я пиццу люблю!
Надюшище 31 Октября 2009
# 0
и я!
Надюшище 31 Октября 2009
# 0
Кстати, неаполитанская пицца именно так и делается
Tanyouha 31 Октября 2009
# +1
Цей рицепт я ще давно в якомусь журнал вичитала,  вже давненько готую,правда в рицепт пише що сир даться тльки на тсто, тобто пд начинку, а так як я люблю багато сиру, то я  на начинку ще поклалааа
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014