1. Моркву натерти на маленькій терці. Капусту дрібно порізати.В сковорідці розігріти олію, викласти моркву і капусту. Тушити 15 хв під кришкою.Потім додати томатну пасту, нарізану петрушку, сіль, перець. Тушити ще 10 хв,помішуючи.Остудити.
2. Зєднати сметану, майонез, яйця. Збити. Муку змішати з содою і добавити в яєчну суміш. Замісити тісто. Воно має бути таке, як на оладки.
3. В форму змазану олією вилити половину тіста, викласти на нього капусту і залити рештою тіста.
4. Поставити в попередньо розігріту духовку і пекти 40хв.
Комментарии
следить за комментариямиЛюблю пироги з капустою
Просто, быстро и , несомненно, очень вкусно! Я тоже люблю пироги с капустой! В одной из прошлых жихней была зайцем, наверно Тесто очень простое, можно детей научить.