Пиріг з шпинатом

Автор: Oksana_sadova 22 Апреля 2017
Пиріг з шпинатом
Це дуже бюджетний варіант пирога з шпинатом , думаю що доступні продукти усім і виходить досить смачно. 

Ингредиенты

  • борошно пшеничне 200 г.
  • олія оливкова 50 г.
  • вода холодна 50 г.
  • сіль 1/2 ч.ложки
  • шинка або шпондер 150 г.
  • твердий сир 150 г.
  • Шпинат свіжий 250 г.
  • яйця 6 шт.
  • сметан 100 г
Готуємо тісто: борошно змішати з сіллю.
Збити міксером оливкову олію з холодною водою. Влити олію в борошно і замісити тісто, покласти в холодильник на 10 хвилин.
Для начинки: шпинат крупно нарізати, обсмажити на сухій сковороді до випаровування вологи.
Розкачати тісто в круглий тонкий пласт, (форма діаметром 26 см). Викласти тісто у форму притискаючи до країв. Викладаємо начинку: шар шинки або шподера нарізаний соломкою,
потім шпинат та 
натертий твердий сир.
 Яйця збити зі сметаною.
Заливаємо яєчної сумішшю пиріг та 
Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці до 190 градусів 40 хвилин. Дати пирогу постояти 5 хвилин. Виймаємо пиріг з форми, нарізаємо на шматочки і подаємо до столу.
Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 22 Апреля 2017
# 0

Скоріше б вже підростав шпинат — так хочеться спробувати

Oksana_sadova 23 Апреля 2017
# 0

В нас вже почався сезон шпинату, дуже його багато на базарі

richinna 23 Апреля 2017
# 0

Люблю заливні пироги!  
А чому таке велике фото оливкової олії зі всіма деталями?! Знаю,что адміністрація сайту не любить зайву рекламу в рецептах, краще більше пошагових приготування

Oksana_sadova 23 Апреля 2017
# 0

Це точно не реклама просто забула сфотографувати цей крок приготування, але це не проблема я потім заміню якщо потрібно 

gutka 23 Апреля 2017
# 0

Апетитний пиріг 

Oksana_sadova 23 Апреля 2017
# 0

Дякую,Катя Дуже простий та смачний

Zmeychka 30 Апреля 2017
# 0

Забрала в КК! Очень люлблю подобные пироги и шпинатик на грядке уже подрастает...

Oksana_sadova 2 Мая 2017
# 0

ДякуюВін дцже швидко готується і досить смачний

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014