Куряче філе мариноване в такому простому маринаді, виходить дуже смачним і соковитим!
Замаринуйте куряче філе для шашлика або приготуйте в лаваші на грилі, головне не пересмажити курку.
Потрібно:
- Куряче філе 500 г
- Молоко 75 мл
- Оливкова олія 75 мл
- Цибуля середня 2 шт.
- Часник 3-4 зубчика
- Сіль,перець чорний мелений за смаком
- Лаваш круглий 1 шт. на 4 смужки філе
Куряче філе порізати повздовж на 3-4 смужки.
Цибулю і часник подрібнити в блендері і додати до порізаного курячого м'яса.
Влити до курячого філе з цибулею і часником холодне свіже молоко.
Посолити та поперчити маринад з курячим філе.
Все добре вимішати та залишити маринуватися від 60 хвилин.
Можна куряче філе нанизувати на замочені в холодній воді на годину дерев'яні шпажки, та смажити курячий шашлик на тліючому вугіллі 10-15 хвилин,головне не пересмажити,щоб курячий шашлик не був сухим.
А можна розрізати лаваш на 4 частини і загорнути мариноване куряче філе в лавш.
Смажити на грилі до початку шипіння і хрумкості лаваша.
Куряче філе в лаваші виходить дуже смачним і соковитим.
Відмінний маринад для курячого шашлика і курячого філе в лаваші на грилі.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиОчень аппетитно Инночка!
Дякую!