Пампушечки з часником! Ммм...
Пампушечки з часником! Ммм...
Тісто:
Посмака:
Спочатку наллємо у каструльку воду, додамо туди ж олію, цукор і сіль, закип'ятимо все це і лишимо, щоб вихолодало до температури нижче 40 градусів.
Після того додамо дріжджі і дамо їм трохи "пограти"
Тим часом підготуємо борошно і манну крупу ТМ "Жменька"
Замісимо тісто
Дамо йому трохи "підійти"
Розкачуємо тісто товщиною 3-4 мм і вирізаємо склянкою пампушки
Знову даємо їм підійти. Випікаємо в духовці при 220-250 градусах.
Зробимо посмаку: закип'ятити воду, трохи її охолодити, додати до неї олію, сіль і потовчений часник. Все добре перемішати. Посмачити наші пампушки. Посипати зеленню.
СМАЧНОГО!
Комментарии
следить за комментариями