Кекс "Божевільний студент"

Автор: richinna 8 Февраля 2016
Кекс \
Надто пухкий,ароматний і шоколадний пиріг-кекс.
В цьому кексі "Божевільний студент", я взяла трошки від "Бідолашного студента" трошки від "Божевільного пирога" тай получився в мене "божевільний студент" )))

Потрібно на 2 кекса діаметром 17 см:

  • Чай чорний(крепкий) 1 стакан
  • Сік з вишень 0,5 склянки
  • Оцет 2 ст. л.
  • Борошно 3 склянки
  • Цукор 2 склянки
  • Какао 1/2 склянки
  • Сода 2 ч.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Суміш спецій для випічки 1/2 ч.л.
  • Ванилін 1 дрібка
  • Олія раф. 100 мл.
  • Вишні у власному соці 2 склянки
В одній мисці змішати всі мокрі інгредієнти,чай має бути холодним! В іншій мисці змішати всі сухі сипучі інгредієнти.
До сухої суміші вилити мокру суміш.
Замісити тісто виделкою або міксером.
Додати вишні або сухе варення,легенько вмішати в тісто.

Викласти половину тіста в змащену маслом форму. 
Я ділю тісто на дві частини,тому що випікаю кекс в хлібопічці, а там мала форма для кексу в діаметрі 17 см. Все тісто не поміститься,виросте і побіжить через верх, а одного кексу буде маловато,дуже смачний і з'їдається за раз,ще теплим)))
Випікати кекс до "сухого сірника"
Кекс гарно піднімається.
З першої половини тіста кекс буде більш пористим і мокрішим, з другої половини тіста більш плотнішим і сухішим. 
На фото кекс з другої половини тіста.
Виходить ароматний і смачний кекс "Божевільний студент" без яйця з смачною запеченою скоринкою. 






Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
nata0225 8 Февраля 2016
# 0

Апетитний кекс, обов'язково спробую!

richinna 8 Февраля 2016
# 0

Дякую,спробуйте, на здоров"я!

lakshmi 8 Февраля 2016
# 0

Инночка, кекс замечательный!

Bizeshka 9 Февраля 2016
# 0

Название кекса супер! Кекс такой пышный

richinna 9 Февраля 2016
# 0

Rina 9 Февраля 2016
# 0

У мене якраз сесія почалася))

richinna 9 Февраля 2016
# +1

Удачи!

Rina 9 Февраля 2016
# 0

Дякую))

По приїзду додому спробую "Божевільного студента")

richinna 10 Февраля 2016
# +1

ок! з тебе відгук

25092010 10 Февраля 2016
# 0

Дуже "смачні" фото. Буду пробувати. Цікаво  як вийде, якщо перемастити якимось кремом?

Rina 10 Февраля 2016
# 0

На мою думку, крем в даному випадку зайвим не буде)

richinna 10 Февраля 2016
# 0

Доречі, я теж думала про те,що можна розрізати на коржі і перемастити якимось кремом! Коли є час,щоб він просочився

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014