Виходять кекси з дуже хрусткою скоринкою.
Ингредиенты
- борошно пшеничне 150 г.
- манка 0,5 скл.
- дріжджі сухі 1,5 ч.л.
- цукор 2 ст. л.
- олія рослинна 1 ст. л.
- вода (тепла) 150 мл.
- крім того:
- олія для форм
- цукрова пудра
Тісто замісити за допомогою хлібопічки, програма "Тісто"
Програма заміс тіста у мене триває 2 години 20 хвилин.
У кожну виїмку форми для випікання кексів налити по 0,5 ч.ложки олії (я буре не рафіновану соняшникову).
Розкладаємо тісто в формочки для кексів на 2/3 об'єму і залишаємо на 15 хвилин для підйому.
У мене манка цільнозернова (жорнова), виробляється в основному з твердих сортів пшениці!
Випікати 25-30 хвилин при температурі 180 градусів. Готові кекси викласти на решітку для охолодження.
За бажанням кекси можна притрусити цукровою пудрою.
Комментарии
следить за комментариямиНавіть не знала, що манка така буває! Дуже гарні кекси!
Так існує, купую в магазинах здорового харчування. Якщо є можливість з італії замовити, щоб привезли....