Виходять кекси з дуже хрусткою скоринкою.
Ингредиенты
- борошно пшеничне 150 г.
- манка 0,5 скл.
- дріжджі сухі 1,5 ч.л.
- цукор 2 ст. л.
- олія рослинна 1 ст. л.
- вода (тепла) 150 мл.
- крім того:
- олія для форм
- цукрова пудра
Тісто замісити за допомогою хлібопічки, програма "Тісто"
Програма заміс тіста у мене триває 2 години 20 хвилин.
У кожну виїмку форми для випікання кексів налити по 0,5 ч.ложки олії (я буре не рафіновану соняшникову).
Розкладаємо тісто в формочки для кексів на 2/3 об'єму і залишаємо на 15 хвилин для підйому.
У мене манка цільнозернова (жорнова), виробляється в основному з твердих сортів пшениці!
Випікати 25-30 хвилин при температурі 180 градусів. Готові кекси викласти на решітку для охолодження.
За бажанням кекси можна притрусити цукровою пудрою.
Комментарии
следить за комментариямиНавіть не знала, що манка така буває
! Дуже гарні кекси
!
Так існує, купую в магазинах здорового харчування. Якщо є можливість з італії замовити, щоб привезли....