Пиріг яблучний "Мрія"

Автор: Oksana_sadova 5 Февраля 2017
Пиріг яблучний \

Найбільше люблю пироги з яблуками. Враховуючи, що яблука доступні завжди і скрізь, тому думаю, що цей пиріг можна додати і до бюджетної випічки.


Ингредиенты

  • яйця 3 шт.
  • масло 200 г.
  • 3/4 і 1/2 склянки цукру
  • борошно 2 стакан(-a, -ов)
  • яблука 4-5 шт.
  • ванільний цукор
  • сода 1/2 ч.л.
  • сіль на кінчику ножа
Жовтки розтерти із 3/4 склянки цукру,
додати масло, 0,5 ч.л. соди, ванільний цукор, сіль на кінчику ножа і просіяне борошно.
Все добре перемішати. Виходить дуже мягке тісто.
Поділити його на дві частини: одну більшу і меншу (меншу сховати у морозильну камеру). Іншу частину викласти у форму ,
зверху викласти терті на грубій терці яблука.
Білки збити із 1/2 склянкою цукру і залити зверху яблука.
Потім витянути із морозилки тісто і потерти зверху на грубій терці.
Випікати при 180С - 1 годину.
Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 5 Февраля 2017
# 0

Очень вкусный пирог. Пеку такой же, только вместо ванилина кладу корицу.

konfairy 5 Февраля 2017
# 0

Очень аппетитный  кусочек! Уявляю аромат яблук, ванілі та масла!

Oksana_sadova 5 Февраля 2017
# 0

Дякую!

Oksana_sadova 5 Февраля 2017
# 0

Дякую

richinna 5 Февраля 2017
# 0

Oksana_sadova 5 Февраля 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014