Найбільше люблю пироги з яблуками. Враховуючи, що яблука доступні завжди і скрізь, тому думаю, що цей пиріг можна додати і до бюджетної випічки.
Ингредиенты
- яйця 3 шт.
- масло 200 г.
- 3/4 і 1/2 склянки цукру
- борошно 2 стакан(-a, -ов)
- яблука 4-5 шт.
- ванільний цукор
- сода 1/2 ч.л.
- сіль на кінчику ножа
Жовтки розтерти із 3/4 склянки цукру,
додати масло, 0,5 ч.л. соди, ванільний цукор, сіль на кінчику ножа і просіяне борошно.
Все добре перемішати. Виходить дуже мягке тісто.
Поділити його на дві частини: одну більшу і меншу (меншу сховати у морозильну камеру). Іншу частину викласти у форму ,
зверху викласти терті на грубій терці яблука.
Білки збити із 1/2 склянкою цукру і залити зверху яблука.
Потім витянути із морозилки тісто і потерти зверху на грубій терці.
Випікати при 180С - 1 годину.
Комментарии
следить за комментариямиОчень вкусный пирог. Пеку такой же, только вместо ванилина кладу корицу.
Очень аппетитный кусочек! Уявляю аромат яблук, ванілі та масла!
Дякую!
Дякую