Збити яйця з цукром. Розтопити масло, охолодити. Соду погасити оцтом або в сметані. Зєднати збиті яйця, масло, соду зі сметаною і в кінці муку. Все перемішати. Тісто розділити на 2 частини. В одну додати какао, а в іншу 2 ст.л. муки. Змастити форму олією. Вливаємо в середину форми 3 ст.л.білого тіста, потім по центру 2 ст.л.коричневого і так поки не закінчиться тісто. Пекти в розігрітій духовці до 160-180 градусів 40 хв. Готовий торт виймаємо, вистуджуємо. Змазати вареною згущонкою і посипати товченими горіхами. Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиТакой красивый получился)
Дякую.
Вкусно смотрится!!
Дякую. А Ви вже готували такий? Дуже смачно.
красивый и вкусный
Дякую. Любимо ним поласувати.
Робила в мультиварці, супер.