Ароматні брюсельскі вафлі хрусткі зовні та м'які всередині.
Якщо в тісто для вафель додати не молоко,а воду, то вони вийдуть більш хрусткими.
Потрібно на 8 вафлів:
Масло вершкове 50 г
Молоко 175 г
Дріжджі сухі 0,5 ч.л.
Вода газована 250 мл
Яйце куряче 1 шт.
Цукор 1 ст.л.
Сіль 1 дрібка
Борошно 250 г
Ванилін 1 дрібка
До масла влити тепле молоко та додати дріжджі.
Розмішати,щоб дріжджі розтворилися.
Влити мінеральну сильногазовану воду.
Додати яйце збите з цукром,сіль,ванилін та борошно.
Замісити тісто та залишити на 20 хвилин в теплому місці.
Наливати тісто в вафельницю по 3,5-4 ст.л.
Випікати вафлі до готовності.
Дуже вдалий рецепт тіста для вафель.
Спробуйте, Вам сподобаються брюсельскі вафлі.
Подавайте брюсельскі вафлі теплими з різними поливками і фруктовими добавками.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиКакая красота! Теперь тоже хочу такую штуку!
Я как только увидела, то сразу захотела такую штуку
штука классная!
А рецептик откуда? Мне говорили, что в Брюсселе и правда такие вафли популярны! Иннуш, пришли хоть пару штук...нет, лучше 5... или...
С Брюселя Жень, их желательно только с пылу-жару,они тогда самые вкусные или на крайняк,не полениться и разогреть