чудовий вийшов недільний обід на дачі!
Звичайно, що краще б в такому маринаді готувався саме шашличок, ну нам з погодою не фортануло.
ну і хочу додати, що на свинний шашлик треба обирати лопатку або ошийок.
чудовий вийшов недільний обід на дачі!
Звичайно, що краще б в такому маринаді готувався саме шашличок, ну нам з погодою не фортануло.
ну і хочу додати, що на свинний шашлик треба обирати лопатку або ошийок.
450 гр мяса (свинина)
для маринаду:
1 цибуля
20 мл соєвий соус
червоний перець
сіль
2 зубч. часник
40 мл коньяк
якшо вдома готуємо, можна натерти твердого сиру на вже готовий кусок мяса, що я і зробила!
М'ясо обов'язково просушити паперовим рушничком, щоб краще маринувалось. Стандартно м'ясо (чи на шашлик чи на стейки на грилі) мариную: солю,перчу і ріжу цибулю |
цибулю ріжу кільцями |
соєвий соус-чудовий інгредієнт в маринаді! додаю часник і все залишаю на ніч або на 5-6 год. P.S. Любе мясо любить щоб його добре помнули руками уже в маринаді.
Ну на цей раз у нас стейки на сковороді-гриль разом з овочами. |
Комментарии
следить за комментариямиЯрко и аппетитно!
Bizeshka, дякую)))