Боб-левеш, густий суп із квасолі

Автор: Oksana_sadova 30 Октября 2016
Боб-левеш, густий суп із квасолі
В осінні холода нам дуже потрібна "зігріваюча" їжа. Пропоную вам спробувати приготувати спрощений варіант  Боб - левеш (густий суп із квасолі) - це угорська кухня.

Ингредиенты

  • квасоля 2 склянки
  • цибуля ріпчаста 3 шт.
  • червоний солодкий перець (паприка) 1 ст. л.
  • мисливські ковбаски 300 г.
  • сметана 1 склянка
  • зелень кропу або петрушки
  • часник (зубці) 2-3 шт.
Спочатку попереньо замочимо та зваримо квасолю майже до повної готовності. Воду не зливаємо, залишаємо на дуже маленькому вогні. 
Окремо підсмажуємо порізану кубиками цибулю.
Додаємо ложку паприки. Перемішуємо, не знімаючи з вогню, поки не відчуємо приємний запах гарячої смаженої паприки, це недовго 2-3 хвилини.
Нарізаємо кружальцями ковбаски та 
додаємо до цибулі. Обсмажуємо злегка цибулю з ковбасками та це все відправляємо до квасолі.Даємо закипіти.
За цей час нарізаємо зелень та подрібнюємо часник.
Коли квасоля закипить додаємо сметану, знов даємо закипіти.
Додаємо зелень та часник. Ще раз доводимо до кипіння і все можна подавати.
Смачного!
Цю смачну страву готувала на конкурс від ТМ "Жменька".
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ньювик 3 Ноября 2016
# +1

Очень заинтересовался рецептом, надо попробовать, фасоли много, теперь есть куда использовать, спасибо!

Oksana_sadova 4 Ноября 2016
# 0

Готуйте на здоров"яНадіюся, що вам засмакуєЧекаю на враження і бажаю удачі

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014