На романтичний сніданок, в день закоханих, рекомендую приготувати млинці з соком малини та начинкою із сиру й малинового джему . Ідеально подавати до столу (чи у ліжко) з горнятком гарячого шоколаду.
Ингредиенты
- молоко 125 мл.
- яйця курячі 2 шт.
- вода (тепла) 50-100 мл.
- сік малиновий 100-150 мл.
- цукор 1 ст. л.
- борошно пшеничне 160 г.
- олія рослинна
- сир домашній 200 г.
- цукрова пудра 3 ст. л.
- сметана 2-3 ст
- джем малиновий
У глибокій мисці змішати борошно з цукром. Окремо збити яйця і змішати їх з теплим молоком. Яєчно-молочну суміш додати до борошна, ретельно перемішати,щоб не було грудок. Далі вмішуйте поступово теплу воду(молоко) і сік постійно помішуйте. В результаті у вас вийде тісто для млинців однорідної структури. Додайте в тісто столову ложку оливкової олії. Знову перемішайте і залиште "відпочити" 15-20 хв.
Я витиснула сік із замороженої малини.
З тіста випікати млинчики на гарячій пательні (діаметром 20-21 см), змащеній олією. Для більш інтинсивного кольору можна, за бажанням звичайно, додати трішки червоного барвника.
Для начинки сир протерти через сито, додати за смаком цукрову пудру і сметану. За допомогою блендера приготувати ніжний сирний крем.
З млинців вирізати за допомогою склянки кружельця (з одного млинця у мене виходило по 5 кружечків, діаметр можна підібрати будь-який, чим він більший, тим більша буде троянда).
На дошці викладати в ряд 6-7 кружечків, викласти сирну начинку і джем (як на фото). Звертаємо обережно в рулетик і розрізаємо гостри ножем по середині, так отримуємо дві трояндочки.
Готові млинці-троянди викладати на порційні тарілки. Зверху млинці трішки притрусила цукровою пудрою.
Подавати до столу з гарячим шоколадом.
Комментарии
следить за комментариямиЯка краса
Катрусю, браво
дякую сердечно)))
Дуже гарні і так по-літньому!
дякую)