"Дело было вечером, делать было нечего...", а точніше справи були, але млинці на Сирний тиждень важливіші)) Цього року Масляна припадає на 7-13 березня.
Ингредиенты
Яйця 2 шт.
Цукор 1 ст. л.
Сіль 1/2 ч.л.
Олія 2 ст. л.
Вода 2 стакан(-a, -ов)
Борошно пшеничне 1 стакан(-a, -ов)
Я вже давно бачила такий спосіб приготування тіста для млинців, але все якось руки "не доходили". Сьогодні спробувала і можу з впевненістю сказати, що це чудовий спосіб)))
Змішуємо в пляшці всі інгредієнти і добре збовтуємо протягом 5 хвилин. Залишаємо на 15 хвилин настоятись.
P.S. Кількість борошна визначайте по консистенції, бо мені іноді не вистачає 1-2 ложки)
Смажимо на розігрітій сковороді до рум’яного кольору.
Комментарии
следить за комментариямиЗ Масляною!
Дякую
У меня блинчики на воде готовятся намного чаще, чем на молоке. Если нужно блины для начинок, то такие, как по мне, идеальный вариант
Согласна с Вами)
Мне кажется, что они даже тоньше, чем на молоке получаются.
Они более эластичными получаются и меньше рвутся.
И ко мне можно на "ты", ато "вы" уж слишком официально
Договорились