Оладки кабачкові з копченим сиром чи бринзою або/или Оладьи кабачковые с сыром

Автор: richinna 17 Сентября 2013
Оладки кабачкові з копченим сиром чи бринзою або/или Оладьи  кабачковые с сыром

Кабачки,кабачки,кабачки з сиром...

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

 

Кабачок або цукіні -1шт.
Сіль,перець
Борошно-2-3ст.л.
яйце- 1шт.
копчений сир або бринза- 100г
розпушувач тіста - 1/2 ч.л.

Кабачок натерти на тертушці з великими вічками, посолити,викласти на друшляк і дати стекти рідині 10 хвилин.
Додати яйце,муку,перець і все перемішати.
Сир чи бринзу натерти на такій самій тертушці і домішати до тіста.

Смажити оладки з кабачків на олії з обох сторін.
Викласти оладки на паперовий рушник,щоб забрати зайвий жир.
Подавати кабачкові оладки з сиром зі сметаною або  з моім улюбленим апетитним соусом

Смачного!

103

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
forum 17 Сентября 2013
# 0

Красотища! слопал бы пару таких порций...

richinna 17 Сентября 2013
# 0

Спасибо,дорогой!

lakshmi 18 Сентября 2013
# +1

Одни из моих любимых оладушек!Красота!

richinna 22 Сентября 2013
# 0

Marsella 19 Сентября 2013
# 0

+5!

richinna 22 Сентября 2013
# 0

julinka 19 Сентября 2013
# 0

частенько готовлю, м их вместо хлеба

richinna 22 Сентября 2013
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014