Це неймовірно смачний пиріг. Тільки уявіть: мало тіста і багато начинки.Смакота!
Ингредиенты
- яйця 3 шт.
- борошно 3/4 стакан(-a, -ов)
- кефір 1 стакан(-a, -ов)
- сіль та перець за смаком
- розпушувач 1/2 ч.л.
- невелика капустина
- зелень за смаком
- кунжут за бажанням
Шаткуємо капусту і злегка притушуємо її на сковорідці до напівготовності.Додаємо зелень, сіль та перець.
Готуємо тісто з 1 яйця, борошна, кефіру та розпушувача. Додаємо щіпотку солі. Тісто має бути середньої густоти.
Форму злегка змазуємо олією та викладаємо половину тіста.
Зверху викладаємо капустяну начинку,
потім заливаємо збитими яйцями і
зверху заливаємо залишками тіста. За бажанням посипаємо кунжутом.
Випікаємо при 200С - 20-30 хвилин.
Комментарии
следить за комментариямиДуже люблю пироги з капустою! Спробую обов'язково!
Рекомендую,мені дууууууууууууже засмакував і саме головне ,що цей пиріг можна вживати і тим хто на дієті, дуже мало тіста і воно майже не калорійне
Женя,еще до сих пор не пробовала? Такой пирог у меня часто,вместо хлеба!
Да, как-то давно у меня он какой-то странный получился — не спасла даже моя любовь к капустным пирогам. С тех пор и обходила заливные пироги, в основном дрожжевые пеку-жарю. Уговорили, куплю капусту и кефир — отчитаюсь! Очень уж заманчивый пирог на фото!
Советую яиц положить меньше
Ага, я теж на наступний раз у заливку дам одне яйце,думаю що його вистачить і ще одне не дуже його збивати, бо в мене воно аж за дуже збилося
Я про такий не знала,на днях знайшла цей рецепт у Facebook і він мене зацікавив
Я роблю простіше,без зайвих рухів! І з молодої,і з тушеної капусти(вчора робила замість хліба) виделкою,завжди смачно виходить!
http://www.chef.com.ua/recepty/zavtraki/pirig-z-molodoji-kapusti-9049.html#.WFbP23Sg_Dc
Я якраз тільки що передивлялася твій рецепт, на наступний раз спробую зробити по твоєму і відзвітуюся обовязково
Смачно, і я, також, дуже люблю пироги з капустою)
Дуже смачно, Катя,дякую