Салат з руколою та трускавкою

Автор: Oksana_sadova 22 Мая 2017
Салат з руколою та трускавкою
Салат виходить досить смачний і з цікавим смаком. 

Ингредиенты

  • трускавка в салат 200 г та до заправки 15г.
  • рукола 70 г.
  • сир моцарелла 120 г.
  • олія оливкова 3 ст. л.
  • перець чорний мелений
Вимиту та обсушену руколу розкладаємо на тарілці.
Трускавку акуратно миємо і розрізаємо на шматочки. Розкладаємо в довільному порядку на руколу.

Сир нарізаємо кубиками та викладаємо  його на трускавку зверху.


Для соусу трускавку розтираємо в пюре, додаємо перець і олію. Добре перемішуємо і поливаємо зверху салат. Перемішувати його не потрібно, тільки трошки підняти шари салату, щоб соус попав і на руколу. Смачного!

35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 22 Мая 2017
# 0

Oksana_sadova 23 Мая 2017
# 0

richinna 22 Мая 2017
# 0

Oksana_sadova 23 Мая 2017
# 0

SvetlanaAnikanova 23 Мая 2017
# 0

Очень яркий и красивый салат.

Oksana_sadova 23 Мая 2017
# 0

Дякую

Ole_sya 20 Декабря 2017
# 0

Літній салат

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014