Смачний і запашний сніданок в духовці з хрумкою скоринкою без жиру та смаження - це те що потрібно.
Думаю,всі смажили грінки в яйці з молоком, і солоні, і солодкі на сковороді, а тепер спробуйте, те саме зробити в духовці, ще й з начинкою. Я Вам покажу базовий вариант,а далі все за Вашим смаком і вподобаннями.
Потрібно:
- Хліб тостерний 1 бух. 18 кусків
- Сир твердий(пластини або тертий) 200 г
- Молоко 1 літр
- Яйці курячі 4 шт.
- масло для змащування 50 г
- Сіль,трави,мускатний горіх за смаком
Деко застелити пергаментом та добре змастити вершковим маслом.
Викласти 9 кусків хліба та посипати тертим сиром або викласти кусочки квадратного бутербродного,або для сендвічів,продається вже готовий,потрібно буде 9 пластин сиру.
Зверху сир накрити хлібом.
Яйця курячі змішати з молоком, сіллю і травами, мускатним горіхом та можна додати дрібку цукру.
Молочно-яєчну заливку добре збити вінчиком.
Залити бутерброди з начинкою яєчно-молочною сумішшю та запікати в розігрітій духовці при 200 градусах біля 30 хвилин.
Тости з сиром мають бути з хрусткою та рум'яною скоринкою та м'якими всередині.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямичудовий сніданок, оригінально приготую нам, ось тільки закінчиться дієта (трішки похворіли, старіємоооо)
Роблю такі грінки тільки без сиру.
Дуже смачно)
А найголовніше те, що не треба багато олії.
Мой малявка обожает такие гренки! Только обычно я обжариваю хлеб на сковородке, а потом с сыром в микроволновке прогреваю. Надо и в духовке приготовить.
Иннусь, спасибо за идею!
Согласись,в духовке будут по-полезнее
Спасибо и тебе!
Однозначно полезнее! Да и с жаркой мороки нет!