Не раз переконуюсь в тому, що чим простіша страва,тим вона смачніша.
Один з улюблених способів швидкого приготування пасти з соусом в сковороді, просоченої ароматами і смаками доданих інгредієнтів та здобрена корисною мікрозеленню гороху.
Потрібно на 2 порції:
- Грудинка копчена 100 г
- Паста твердих сортів 200 г
- Горошок зелений молодий 200 г
- Помідори середні 3ш
- Мікрозелень горошку 50 г
- Оливкова олія, топлене масло по 1 ч
- Часник 1 з
- Сіль, хмелі-сунелі за смаком
- Вода (окріп) 500
Порізати помідори і грудинку кубиком.В широкій сковороді розігріти олію і топлене масло з придавленим зубчиком часнику, коли часник віддасть олії аромат, викинути. Додати грудинку і помідори, підсмажити 1 хвилину.Зверху викласти суху пасту, влити 500 мл окропу, накрити кришкою і увімкнути великий вогонь.
Коли паста в сковороді закипить, зняти кришку, додати зелений молодий горошок (свіжий або морожений), сіль, спеції. Варити до готовності пасти. Зазвичай приготування займає 6-10 хвилин залежно від пасти,з моменту закипання води. Подавати горошкову пасту з мікрогріном гороху.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиЯка яскрава страва! Згодна з Вами, чим простіше, тим краще.
Дякую!