Паста горошкова

Автор: richinna 30 Сентября 2018
Паста горошкова
Не раз переконуюсь в тому, що чим простіша страва,тим вона смачніша. 
Один з улюблених способів швидкого приготування пасти з соусом в сковороді, просоченої ароматами і смаками доданих інгредієнтів та здобрена корисною мікрозеленню гороху.

Потрібно на 2 порції:

  • Грудинка копчена 100 г
  • Паста твердих сортів 200 г
  • Горошок зелений молодий 200 г
  • Помідори середні
  • Мікрозелень горошку 50 г
  • Оливкова олія, топлене масло по 1 ч
  • Часник 1 з
  • Сіль, хмелі-сунелі за смаком
  • Вода (окріп) 500
Порізати помідори і грудинку кубиком.В широкій сковороді розігріти олію і топлене масло з придавленим зубчиком часнику, коли часник віддасть олії аромат, викинути. Додати грудинку і помідори, підсмажити 1 хвилину.Зверху викласти суху пасту, влити 500 мл окропу, накрити кришкою і увімкнути великий вогонь.
Коли паста в сковороді закипить, зняти кришку, додати зелений молодий горошок (свіжий або морожений), сіль, спеції. Варити до готовності пасти. Зазвичай приготування займає 6-10 хвилин залежно від пасти,з моменту закипання води. Подавати горошкову пасту з мікрогріном гороху. 
Смачного! 
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 30 Сентября 2018
# 0

Яка яскрава страва! Згодна з Вами, чим простіше, тим краще.

richinna 1 Октября 2018
# 0

Дякую! 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014