Це відмінна заміна хліба, та й готуються вони дуже просто.
Ингредиенты
- борошно 400 г.
- олія 4 ст. л.
- цукор 1 ч.л.
- сухі дріжджі 10 г.
- сіль 1 ч.л.
- часник(зубці) 5 шт.
- вода 250 мл.
- жовток 1 шт.
- зелень за смаком
У теплій воді (не більше 60 градусів) розчинити дріжджі, цукор і сіль.Додати борошно і половину олії , і замісити тісто.
Скачати в кулю, накрити рушником і залишити на 1 годину для підйому.
Потім тісто розділити на невеликі шматочки і скачати кульки розміром з невелике куряче яйце, укласти щільно в змащену олією форму і залишити на 30 хвилин для вистоювання.
Змастити жовтком і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Пропустити часник через прес, додати половину олії і сіль за смаком і збити.Можна додати свіжу зелень за смаком.
Вийняти пампушки з духовки і відразу ж змастити часниковим соусом.
Накрити рушником і залишити на 15 хвилин, після чого перекласти на дерев'яну дошку.
Комментарии
следить за комментариямиО, які пишні
! Смакота, навіть без борщу
! Дуже, дуже актуально (дачі, природа), із шматочком сала та свіжим огірком
!
Дякую![](/img/smiles/heart.gif)
До них би ще борщику. Смачно!
До борщику вони дуже пасують![](/img/smiles/girl_dance.gif)