Смачний та легкий овочевий суп з насиченим кабачковим смаком. Дуже швидко і просто готується!
Потрібно на 2,5-л каструлю :
- Картопля молода 3-4 шт.
- Кабачки маленькі 2-3 шт.
- Гриби відварені (підсадки) 1 склянка
- Горошок зелений 1 склянка
- Заправка овочева 1 ст. л.
- Ікра кабачкова 300 г
- Бульйон (вода) 1,5 л
- Мароканська суміш,перець,тмін за смаком
- Також в кожну тарілку
- Часник по 1 зубчику
- Зелень (петрушка,селера,кріп) за смаком
Молоду картоплю почистити, порізати в каструлю. Також порізати молоді кабачки.
Додати відварені гриби.
Залити гарячим бульйоном або окропом та поставити каструлю на вогонь.
Через 5-7 хвилин,коли картопля і кабачки майже зваряться, додати
овочеву заправку, молодий зелений горошок та кабачкову ікру.
Приправити спеціями, я додаю ще
марокканську суміш.
Дати супу покипіти 3 хвилини.
В глибоку тарілку викласти зелень та подрібнений часник, залити гарячим супом.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиМоя улюблена тарілочка! Суп дуже незвичайний. виглядає апетитно! Іннуш. а хто такі підсадки? Це не маслюки?
Підсадки (наголос на і ) так у нас кажуть на перші весняні гриби (після сморжів(українських труфелів)), які ростуть в садах чи біля садів.. Ще кажуть на них садові печериці. Дуже запашні і ароматні, я їх з весняних грибів більше за всі люблю.
Не знала про українські труфелі, носом крутила, коли їх привозили.
Цікавий суп з ікрою)