Мало знайдеться людей, які б не любили плов.
Ингредиенты
- вода 800 мл.
- спеції для плову
- цибуля ріпчаста 300 г.
- морква 300 г.
- свинина мякоть 500 г.
- часник 1 головка
- олія 115 мл.
- сіль 1 ст. л.
- рис басматі 375 г.
Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
Моркву ріжемо соломкою.
Вимите і обсушене м'ясо нарізаємо шматочками середньої величини.
Включаємо в мультиварці режим «Жарка», розігріваємо олію і потім спочатку обсмажуємо цибулю до м'якості і прозорості,
а потім додаємо моркву і теж готуємо до м'якості.
Додаємо м'ясо, помішуючи, даємо йому зарум'янитися.
Рис промиваємо і викладаємо зверху овочів з м'ясом, в центр поміщаємо голівку часнику, з якої очищені тільки верхні листки, посипаємо спеціями.
Заливаємо акуратно воду , кладемо сіль, закриваємо кришку і ставимо програму «Плов» .
Комментарии
следить за комментариями