Баклажани з болгарським перцем

Автор: richinna 10 Сентября 2016
Баклажани з болгарським перцем
Рецепт швидкого маринування баклажан, які наминають за обидві щоки,.навіть ті хто їх не любить! )))
Смачна закуска з баклажан, смак яких добре маскує болгарський перець і часник. 
Продовжую експерементувати і вигадувати рецепти, з надією нагодувати своїх домочадців баклажанами. 
Баклажани не смажаться, а варяться у маринаді, тому вони готові для вживання вже після остигання. 
Також можете спробувати пікантну закуску з баклажанів та кабачків.

Потрібно:

  • Баклажан 3 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Перцюга 3 г
  • Сіль 1 ч.л.
  • Цукор 2 ст. л.
  • Оцет 2-3 ст. л.
  • Вода 400 г
  • Часник 5 зубч.
  • Олія 1-2 ст. л.
Баклажани почистити та порізати повздовж на пластини. Посолити сіллю та дати баклажанам пустити сік. 
Промити баклажани під проточною водою.
Болгарський перець і перцюгу подрібнити в блендері. Додати 1 ч.л.солі, цукор,олію та оцет. Перемішати.
Закип'ятити воду та додати перець зі спеціями.
В маринад опускати партіями баклажани та варити 2-3 хвилини.
Зварені баклажани в маринаді викладати в ємність та пересипати подрібненим часником. 
Зварити слідуючу партію та викладати пересипаючи часником. 
Залити баклажани залишками гарячого маринаду та залишити до повного остигання.
Швидко мариновані баклажани можна куштувати з канапками
або подавати як закуску, закрутивши мариновані в болгарському перці баклажани равликами. 






Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 10 Сентября 2016
# 0

Гадаю, чого це на головному фото баклажани на баклажани не схожі, а вони в тебе білі! Вот у чому секрет 
Я впевнена твоя страва дуже смачна 

richinna 11 Сентября 2016
# 0

Ксюша, вони просто без шкірки, а ще я їх перекрутила як "Хворост" ну і перець дав їм  такий колір

Ксюша 11 Сентября 2016
# 0

Таки зовсім без шкіри , а я не догледіла 

richinna 11 Сентября 2016
# 0

я зараз в любій страві з баклажан знімаю шкірку, я то їх люблю і знаю про користь баклажан,на відміну від моїх рідних, але шкірка мене в них дратує

Oksana_sadova 12 Сентября 2016
# 0

Дуже апетитно виглядають

gutka 14 Сентября 2016
# 0

візьму рецепт на замітку, перець обожнюю))) 

richinna 22 Сентября 2016
# 0

Просять повторитивідказати не можу,бо дійсно смачно, йду готувати

gutka 22 Сентября 2016
# 0

добре що можна попросити....інколи і мені хочеться взяти вихідний на кухні)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014