Корисний і легкий салат з мікрозеленню льону та люцерни, грейпфрутом та болгарським перцем.
Потрібно:
- Люцерна мікрозелень 25
- Болгарський перець 25
- грейпфрут 75
- Огірок свіжий 1
- Льон мікрозелень 10
- Оливкова олія, сіль, перець за смаком
- Крес-салат мікрозелень 10
Огірок нарізати соломкою і замаринувати в соєвому соусі на 2 хвилини. Мікрозелень люцерни викласти на блюдо. Зверху викласти болгарський перець, тонко нарізаний.
Грейпфрут очистити і порізати філе грейпфрута на трикутники. Викласти на салат та посолити, поперчити і полити олією.
Зверху викласти маринований огірок.
Посипати салат мікрозеленню льону і крес-салату. Подавати одразу!
Їжте корисне і живіть смачно!
Комментарии
следить за комментариями