Коли починається сезон шашликів, пікніків і т.д., майже кожен бере багато зелені. Хтось може і знає, секрет приготування апетитної зелені,а хтось ще не спробував до цього року ,як і я ))) Тому, хочу поділитися зовсім простим рецептом, який навіть Вашу нелюбиму зелень зробить зовсім іншою і цікавою на смак.
Привезла я цей секрет-рецепт в цьому році з майовки від друзів, в оригіналі була велика в'язочка петрушки, яка сама перша і зникла зі столу.
В домашніх умовах, я подаю до столу різну зелень, яка є в домі і все смакує... і шпинат, і рукола,і листя салату...
Привезла я цей секрет-рецепт в цьому році з майовки від друзів, в оригіналі була велика в'язочка петрушки, яка сама перша і зникла зі столу.
В домашніх умовах, я подаю до столу різну зелень, яка є в домі і все смакує... і шпинат, і рукола,і листя салату...
Комментарии
следить за комментариямиТак просто? Обычно мыла зелень и сушила на полотенце. Пойду прямо сейчас наберу петрушки (всё остальное ещё в младенческом возрасте) и к обеду подам с солью и лимоном.
жду!
Так, это точно для меня! Хорошо, что у меня море петрушки, салатов и укропа. А, и кинзу для подружки насеяла — сама не люблю, не моё...было, может с лимончиком теперь и она пойдёт. Спасибо, Иннушик! Веселих та смачних пікніков тобі та твоїм друзям!!!
теперь все полезное во многих количествах мой папа,как только начинается первая зелень,все что есть на огороде в салат(пока нет овощей) "салат из травы"как я говорила в детстве только запрвляет сметаной.
что до жесткой петрушки и кинзы, из-за чего я их не очень люблю то если они постоят в такой заправке(лимон+соль) становятся мягкими ну и квус естественно еще иной, третий
а ми тільки так і подаємо зелень до столу)))) особисто я люблю всю зелень, крім кінзи, але щороку сію і сподіваюсь почну зносити її аромат...
То чому я про це взнала тільки в 40 років?
Я навіть про це й не думала....дійсно....