Панір з шпинатно-вершковим соусом.

Автор: richinna 29 Января 2019
Панір з шпинатно-вершковим соусом.
Смачна і цікава вегетарианська страва з смаженим паніром в шпинатно-вершковому соусі.
Панір - сир, який досить легко і швидко готується в домашніх умовах всього з двох інгредієнтів: свіже молоко і лимонна кислота. 

Потрібно:

  • Шпинат 1 пуч(-ек, -ка, -ков)
  • Вершки 100 мл.
  • Часник, сіль, перець
  • Панір 200 г.
  • Топлене масло або оливкова олія
Панір нарізати кубиком чи брусочками і смажити на олії чи топленому маслі з усіх сторін до скоринки. 
Паралельно в сотейнику потушкувати шпинат на топленому маслі 1-2 хвилини, щоб шпинат осів, влити вершки, додати часник і сіль, перець, довести до кипіння.  Збити блендером до однорідної консистенції і повернути на вогонь, довести ще раз помішуючи до кипіння. 
Розлити гарячий соус по тарілкам, зверху викласти гарячий смажений панір присолений морською сіллю, прикрасити шпинатом і мікрогріном гороху і одразу подавати. 

Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014