Смачна і цікава вегетарианська страва з смаженим паніром в шпинатно-вершковому соусі.
Панір - сир, який досить легко і швидко готується в домашніх умовах всього з двох інгредієнтів: свіже молоко і лимонна кислота.
Потрібно:
- Шпинат 1 пуч(-ек, -ка, -ков)
- Вершки 100 мл.
- Часник, сіль, перець
- Панір 200 г.
- Топлене масло або оливкова олія
Панір нарізати кубиком чи брусочками і смажити на олії чи топленому маслі з усіх сторін до скоринки.
Паралельно в сотейнику потушкувати шпинат на топленому маслі 1-2 хвилини, щоб шпинат осів, влити вершки, додати часник і сіль, перець, довести до кипіння. Збити блендером до однорідної консистенції і повернути на вогонь, довести ще раз помішуючи до кипіння.
Розлити гарячий соус по тарілкам, зверху викласти гарячий смажений панір присолений морською сіллю, прикрасити шпинатом і мікрогріном гороху і одразу подавати.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями