Вівсяні млинці

Автор: richinna 13 Марта 2016
Вівсяні млинці
Дуже смачні,ароматні і корисні млинці. 
Добре підходять для сніданку,також дитячого сніданку,коли діти не люблять вівсяну кашу,але люблять млинці. А з домашнім згущеним молоком...мммммм....

Потрібно:

  • Борошно вівсяне(мелені вівсяні пластівці) 1 скл.
  • Борошно пшеничне 1/2 скл.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Цукор 2 ч.л.
  • Сіль 0,5 ч.л.
  • Розпушувач 1 ч.л.
  • Молоко(тепле) 2-3 скл.
  • Олія 2 ст. л.
Вівсяні пластівці підсушити на сухій сковороді і перемолоти в борошно на кавомолці.
Яйця збити з цукром,сіллю і олією. 

Цукру я додаю не багато, так як вівсяне борошно має солодковатий смак і домашнє згущене молоко досить солодке.
Додати борошно з вівсяних пластівців.
Перемішати тісто  та додати розпушувач.
Просіяти пшеничне борошно до тіста, влити 1 скл. теплого молока (50 град.) та замісити вінчиком тісто.  
Тісто виходить дуже запашним і ароматним. 
Дати тісту для вівсяних млинців постояти 10 хвилин і долити тепле молоко,розвести тісто до рідкого стану,щоб легко і тонко лилося на сковороду.
Смажити вівсяні млинці на розпеченій і змащеній олією сковороді.
Дуже гарні і запашні виходять вівсяні млинці.
Складати смажені вівсяні млинці один на другий.
Можна зробити з млинців рози.
Скласти вівсяний млинець 
як на фото.
Розрізати навпіл.
З довгого краю скрутити розочку.
Полити вівсяні рози з млинців натуральним згущеним молоком та прикрасити ягодами.
Ароматні і корисні вівсяні налисники на сніданок. 







Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Zmeychka 14 Марта 2016
# 0

Какие розочки аппетитные!   Взяла на заметку!

richinna 14 Марта 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014