Дуже смачний початок дня.
Ингредиенты
- сир домашній 160-180 г.
- яйце куряче 1 шт.
- вівсяні пластівці 55 г.
- цукор 1-2 ст. л.
- для паніровки:
- насіння соняшника 3 ст. л.
- насіння гарбуза 2 ст. л.
- насіння кунжуту 1 ст. л.
- крім того:
- олія для смаження
Сир з'єднати з яйцем, гарно перемішати.
Вівсяні пластівці змолоти в кавомолці.
До сиру з яйцем, додати вівсяне борошно і цукор за смаком. Все ретельно перемішати.
Підготувати паніровку: в глибокій мисці змішати насіння.
З сирної маси сформувати сирники, які панірувати у суміші насіння.
Сирники смажити з обох сторін до рум'яної скоринки, на розігрітій з олією сковорідці.
Для смаження використовую ріпакову рафіновану олію.
Готові сирники викласти на паперовий рушник.
Подавати до столу! Смачного!
Рекомендую готові сирники перед подачею, полити медом.
Комментарии
следить за комментариямиНесподівано і, впевнена, — смачно!
а чому несподівано?
Гарбузове насіння!
я його часто додаю в різні страви))) а ще просто так, вже стільки з'їли , ще залишилось пару гарбузиків в підвалі....
Я у паніровці його ніколи не бачила, мабуть, це твій власний винахід! Теж його люблю, і взагалі насіння у стравах і салатах.
я маю не один рецепт, з використання насіння гарбуза в паніровці))) ось наприклад неймовірно смачно:
о Боже, шо це? Воно смачненьке вже на вигляд!
Дуже незвичайні сирники і дуже смачна паніровка. Дякую за рецепт.
На здоров'я) Сьогодні був мега-смачний сніданок!
Дуже дякую за рецепт. Це неймовірно смачно, особливо скоринка! Невтрималась і все сама з'їла.
P. S. Тепер у мене завжди буде така скоринка.
тепер і в нашій родині — цей рецепт фаворит))) дякую за фотозвіт
Треба запам'ятати,що потрібно купити сємок
Если честно, то решила попробовать этот рецепт из-за красивенного фото, но думала, что никому не понравится Но не тут-то было! Очень вкусно! Решили, что теперь будем делать только такие сырники. Спасибо большое!
Дякую за фотозвіт))