Маринована хрустка капуста з смачними кабачками за 2-3 доби. Спробуйте,це смачно!
Потрібно
- Буряк 50 г
- Кабачок 1 шт.
- Капуста молода 400 г
Всі овочі мають бути молодими!!!
Буряк натерти або тоненько нарізати пластинами.
Викласти в посуд (приблизно 1-літровий) в якій буде маринуватися капуста з кабачками.
Порізати молодий кабачок на кружальця та викласти на буряк.
Зверху викласти порізану на крупний кубик молоду капусту.
Для маринаду:
- Вода 400 г
- Сіль (з верхом) 1 ч.л.
- Цукор 80 г
- Оцет яблучний 80 мл
- Лавровий лист,гвоздика,перець горошком за смаком
До води додати сіль,спеції та цукор.
Варити 5 хвилин. Вимкнути маринад та додати оцет.
Залити капусту з кабачками гарячим маринадом та залишити при кімнатній температурі на 2-3 доби.
Ми їли капусту з кабачками вже на другу добу.
Дуже смачне та хрустке мариноване асорті з кабачка та капусти.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиОбов’язково приготую)))
Я не пробувала кабачки мариновані таким способом)
Я якщо чесно,до цього часу сама не пробувала але експеремент вдався, моему чоловікові кабачки більше навіть сподобалися чим капуста, вся справа в смачному маринаді!
Уже и не помню когда последний раз мариновала кабачки А с капустой и свеклой вообще не готовила... Короче, надо пробовать!
все в твоих руках