Неймовірно простий рецепт зелені і дуже зручний у використанні - можна додавати в свіжі салати, супи, соуси .
Ингредиенты
- зелень(петрушка, кріп, базилік) за смаком 50 г.
- олія оливкова 6 ст. л.
- олія оливкова для заливки
- оцет яблучний 3 ч.л.
- сіль (без гірки) 1 ч.л.
- мелений чорний перець
Яку взяти зелень - справа смаку. Я зробила окремо петрушку та кріп і одну порцію разом кріп з петрушкою.
У зелені видалити жорсткі стебла, листя промити і добре висушити.
З'єднати зелень, олію, сіль, оцет, мелений чорний перець (за смаком).
Подрібнити блендером.
У чисті сухі банки розкласти подрібнену зелень, зверху залити оливковою олією так, щоб зелена маса була повністю під шаром масла.
Закрити банки кришками, зберігати в холодильнику.
Комментарии
следить за комментариямиОксана, як довго вона може зберігатися в холодильнику?
И у меня такой же вопрос созрел?
Я готувала таку зелень вперше, автор цього рецепту писала, що може зберігатися в холодильнику більше півроку, але обов'язково додавати оцет
Якщо брати зовсім свіжу олію, бо несвіжа прогіркне