"Ледачий горщик" або ліниві голубці в горщику

Автор: richinna 26 Ноября 2012
\

Так полінувалась, що навіть капусту в головках заклала в горщик)))

Будемо готувати голубці з брюсельською капустою.

Перепрошую за не дуже смачне фото, смачне хтось з'їв)))))

Переводчик Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

 

 

 

 

Думаю всі люблять голубці, а моя сім"я найбільше любить "ледачі"

Пропоную варіант з брюсельською капустою, яка перед тим пропарюється в пароварці 5 хвилин.

Потрібно на 3 горщика:

2/3 ст.рису
300г брюсельської капусти
250г мясного фаршу
1 морквина
1 цибулина
Сіль, перець, олія

Моркву тремо на крупній тертушці, цибулю ріжемо на кубики і все обжарюємо на сковороді в олії.

Рис миємо і варимо до напівготовності.

Додаємо фарш, сіль ,перець.

Зажарку з моркви та цибулі - все вимішуємо.

Додаємо проварену капусту і легенько перемішуємо.

На дно горщика влити по 1ч.л. олії.

Розкладаємо по горщиках.        

 

Соус-заливка:

Томатний сік -200мл
сметана -3 ст.л.
сіль, вода.

 

Відправляємо в розігріту  духовку чи аерогриль на 1 годину темп. 260 град.

Потрібно спочатку накрити кришками, а коли закипить - кришки забрати.

 

 

 

 

Ось такі вони ледачі і дуже ліниві голубці в горщику по-українськи!

 

Подавати зі сметаною!

 

 

 

 

 

Смачного!

85

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Marsella 26 Ноября 2012
# 0

Чудный, ленивый горшочек!

forum 26 Ноября 2012
# 0

Чудово володієте українською!))

richinna 26 Ноября 2012
# +1

Українською смачніше

forum 26 Ноября 2012
# 0

Не дуже смачне фото ти розбавила українською, на вдачу..)).. хитруща яка))... там, гадаю до сметани і томатного соку треба трішечки цукру добавити.... як гадаєш?)

richinna 26 Ноября 2012
# 0

в мене сік солодкий я тепер тільки українською писати буду, так смачніше

forum 26 Ноября 2012
# 0

тоді я на закарпатську... нічого не зрозумієте.))

richinna 26 Ноября 2012
# 0

прошу?...

forum 26 Ноября 2012
# 0

на закарпатську мову зібрався переходити..

richinna 26 Ноября 2012
# 0

в нас немає закарпатських,прикарпатських и т.п. в нас є щира,співуча і гарна українська мова правда в основному з суржиком в мене родичі в Ужгороді, то вних мова ще нічого, а в родичів з Прикарпаття — йой-йой,най тя шлях трафить

forum 26 Ноября 2012
# 0

ти маєш рацію, хай їй грець.

Ольга FSN 1 Декабря 2012
# 0

А мені подобається Ужгород) Особливо Деца у нотаря) Але української там майже немає, більш угорська (це мені місцевий парубок розказав).

forum 1 Декабря 2012
# 0

Не правда... Ваш парубок обманщик)))

Ольга FSN 1 Декабря 2012
# 0

Який смачний горщик! 

от не змогла пройти повз нашої щирої та співучої підтримую Інну і теж тепер буду писати українською, якщо адміністрація не проти

 

richinna 1 Декабря 2012
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014