Домашній яблучний натуральний оцет. Як виявилося, готується дуже просто тільки потрібен час для кінцевого результату. Я готую яблучний оцет в квартирі восени,тоді не розводиться "кислотна мошка" і до Різдвяних Свят уксус вже дозріває. На основі яблучного оцту можна зробити: малиновий оцет, чорничний, м'ятний, базиліковий і т.д.
Сегодня
пасты очень популярны во многих странах мира. Их назначение в основоном дарить
отличный пищевой вкус. Но представьте пасту, которая способна не только
порадовать вас вкусовыми свойствами, но и поддержать ваше здоровье. Компания
ФИТАПИСВИТ создала три необычные по своему составу пасты -тыквенно-спирулиновую,
чернично-облепиховую и какао-ореховую. Соединив их с пчелиной обножкой
из цветочной пыльцы, которая считается одним из самых полезных продуктов
пчеловодства, мы предлагаем вам новый витаминный комплекс «УНИЯ».
Досить простий в приготуванні, смачний і запашний пиріг. За смаком нагадує пиріг з капустою, але має солодкуватий смак і м'якшу та ніжнішу начинку. Якщо Вам сподобається цей пиріг, то обов'язково ще скуштуйте французький цибулевий суп.