Чіпси з цукіні / Кабачкові чіпси

Автор: richinna 10 Октября 2017
Чіпси з цукіні / Кабачкові чіпси
Солені сушені чіпси з цукіні (кабачка), які добре смакують в якості перекусу, чіпсів до пива та для мандрівок. 

Потрібно:

  • Цукіні (кабачок) молодий 2-3 шт.
  • Сіль за смаком
Молодий цукіні або кабачок (цукіні меньш водяний,швидше сохне) помити та тонесенько нашаткувати. Викласти на піддони сушарки.
Посолити цукіні сіллю та сушити при 65-70 град. 1-2 години,перевертаючи кабачки,щоб не пристали до дека.
Якщо немає часу наглядати, викладіть цукіні на марлю,якою застелене деко.
Коли кабачкові чіпси висохнуть до хрусткості, зберігати в щільно закритому посуді або герметичному пакеті. 

Смачного! 

А мене знову гори кличуть...
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 10 Октября 2017
# 0

Обязательно приготовлю в следующем сезоне кабачков. Если бы раньше такой рецепт. Сушилка практически простаивала летом. Абрикос было мало, яблок вообще не было, грибов у нас нет.

gutka 14 Октября 2017
# 0

супер, я такі люблю штучки, цукіні вже закінчились, але на другий рік треба спробувати))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014