Надзвичайно ароматний і зігріваючий крем-суп з гарбузом, коренем селери та імбирно-часниковим відтінком.
Потрібно:
- Гарбуз 400 г.
- Каптопля 300 г.
- Корінь селери 400 г.
- Корень імбиру 2 ст. л.
- Часник (зубчик) 3 шт.
- Вершки 100 мл.
- Оливкова олія, вершкове масло по 1 ст. л.
- Сіль, мускатний горіх, чорний перець -за смаком
- Мікрогрін соняшника і редиса, гарбузове насіння для подачі
- Вода(бульйон) 1 л.
Картоплю порізати кубиком, скласти в 2,5-3 л каструлю, залити водою або бульйоном, варити до того, як картопля почне розварюватися.
В широку сковороду влити оливкову олію викласти масло увімкнути середній вогонь і одразу додати придавлені зубчики часнику, тертий імбир і нарізану цибулю. Через хвилину додати нарізану брусочками корінь селери, смажити 2 хвилини помішуючи, та додати порізаний кубиком гарбуз. Накрити кришкою і тушкувати овочі на повільному вогні до м'якості.
Вміст сковорідки додати в каструлю з картоплею і бульйоном, натерти мускатний горіх, свіжозмелений чорний перець і сіль(~1,5 ч.л.). Все збити блендером до однорідності, влити вершки і помішуючи прогріти на повільному вогні.
Подавати гарбузово-імбирний крем-суп з селерою посипавши підсмаженим насінням гарбуза та мікрогріном соняшника і редиса.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиОчень красивая подача и вкусный и полезный суп. Спасибо.
Дякую на здоров'я!