Нам потрібно:
Для тіста:
1кг картоплі (десь 8 середніх картоплин)
2 яйця
2 ст.л. муки
50 гр. масла
- сіль
- олія
- сметана чи майонез
Нам потрібно:
Для тіста:
1кг картоплі (десь 8 середніх картоплин)
2 яйця
2 ст.л. муки
50 гр. масла
- сіль
- олія
- сметана чи майонез
Для начинка:
1ст. фасолі
2-3 цибулини
3 зубки часника
- перець
- сіль
Готуємо тісто:
Картопль почистити нарізати і відварити в підсоленій воді.
Коли звариться додати масла і потолочити.
До топтанки додати яйця і муку, і добре перемішати
і получаємо таке тісто.
Готуємо начинку:
Фасолю — відварити
Цмбулю — потушити
Часник — подрібнити
Посолити, поперчити
Це все змішати і перемолоти блендером (чи добре витолочити)
Потім робимо наступне:
беремо трошки картоплі, на лодлні робимо ліпьошку,
на середину кладемо трохи фасолі, зліплюємо докупи
і виробляємо пиріжок.
Потім обжарюємо на олії з двох сторін.
На стіл можна подавати зі сметаною,
або з майонезом, як показано на головному фото.
СМАЧНОГО!!!
Комментарии
следить за комментариямиВыглядит очень аппетитно
У моих родителей есть такая сковородка, я очень любила эти квадратики на блинах в детстве))