Всім відомий варшавський яблучний пиріг з серії "смачно та легко" може бути ще набагато смачнішим, якщо Ви скористаєтеся моїми нововведеннями.
Хто вже знайомий з
найсмачнішим яблучним тортом-пирогом приблизно може представити смак, але додати ще хрустку скоринку і лінивість))) і не потрібно рахувати калорії)))
Це дуже смачно!
Потрібно:
- Манна крупа 1 скл.
- Цукор 1 скл.
- Борошно вищого гатунку 1 скл.
- Розпушувач 2 ч.л.
- Кориця 1 ч.л.
- Суміш спецій для випічки 1/2 ч.л.
- Згущене молоко 400 г
- Масло шоколадне(вершкове) 100 г
- Яблука 1 кг
Яблука почистити і порізати на часточки.
В форму змащену маслом, в мене діаметром 17 см, висипати 1/4 сухого тіста.
Якщо у Вас форма більша в діаметрі,тоді 1/3 сухого тіста.
Викласти на тісто 1/3 частину яблук, або 1/2 Якщо більша форма.
Полити яблука згущеним молоком.
Потерти зверху на яблука шоколадне або вершкове масло(його краще заморозити)
Знову засипати сухим тістом і так до верху.
Тісто, яблука, згущене молоко, масло, тісто ...
В мене вийшло 4 шари тіста і 3 шари яблук.
В більшій формі відповідно вийде 3 і 2 шари.
Верхній шар сухого тіста потрібно залити згущеним молоком і потерти маслом та дерев'яною шпажкою в процесі випічки проколоти тісто в багатьох містах.
Я випікала яблучний пиріг в хлібопічці 70 хвилин.,в духовці може бути швидше.
Остудити варшавський яблучний пиріг по-моєму в формі та діставши порізати на порційні куски.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиДуже цікавий и смачний пиріг, ще й з згущеним молоком.
Дякую!
Сьогодня знову буду пекти)))
Иннуся-смакота!!!
Начала смотреть в инете новый сезон мастер-шефа
и понимаю, что для меня тебя в нем очень не хватает 
Ещё один рецепт в копилочку!
Как раз только яблоки оборвали, надо куда-то пристраивать!
Давай,Яночка,пристраивай!
До весны еще далеко,в любимые джинсы еще успеешь влезть
У меня пригорел низ...хотя даже не до конца пропеклось и есть кусочки сухого теста...духовка у меня хорошая,всегда всё выпекает как надо, не пойму в чём причина
возможно, плохо смазали форму и яблоки не были достаточно сочными