Куряче філе з базиліком та шпинатом

Автор: Oksana_sadova 28 Мая 2018
Куряче філе  з базиліком та шпинатом
Ця курочка дуже соковита й смачна.

Ингредиенты

  • куряче філе 1 шт.
  • вершки 15%-20% 200 мл.
  • шпинат 1 пучок
  • базилік зелений 1 гілочка
  • сіль
  • перець
  • спеції до смаку
Порізати філе на кубики. Розігріти добре сковорідку, скропити олією й викласти філе, присипавши спеціями.Смажити до золотистої скоринки.
Подрібнити шпинат.
Додати шпинат до філе, накрити кришкою й
тушкувати 5 хвилин, після чого 
посолити та залити страву вершками. Тушкувати на повільному вогні 10-15 хвилин.
Наприкінці додати базилік, перемішати і можна подавати. Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 28 Мая 2018
# +1

Вкусно!

Oksana_sadova 29 Мая 2018
# 0

Світлана,дякую це дійсно дуже смачно та швидко

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014