Багато хто пам'ятає мій "Субботний жульен" ,
а тепер хочу запропонувати Вам більш спрощенний рецепт страви.
Переводчик Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Багато хто пам'ятає мій "Субботний жульен" ,
а тепер хочу запропонувати Вам більш спрощенний рецепт страви.
Переводчик Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
На 2 порції (6шт.): Листкове тісто-125г яйце(для змащен.)-1шт. Гриби(печериці)-100г куряче філе-100г цибуля- 2шт. сметана(вершки)-100г крохмаль(картопл.) -2ст.л. спеції,сіль,мускатний горіх сир твердий- 50г кунжут,зелень Гриби та цибулю порізати на кубики. |
Куряче філе теж порізати на кубики та пересипати спеціями |
Додати до філе 1ст.л. крохмалю та перемішати. |
Смажити курку на олії(1ст.л.) до золотавого кольору. |
Обсмажене філе викласти в окрему тацю, а до олії яка залишилась в пательні додати гриби з цибулею. Трохи обсмажити та додати ще 1 ст.л. крохмалю. Швидко перемішати,щоб крохмаль рівномірно розійшовся. |
Додати вершки,перемішати та дати трохи загуснути жульєну. Додати куряче філе та мускатний горіх. |
На дно формочок для кексів насипати по 1/2 ч.л. кунжуту і зелень. |
Тертий сир 2/3 частини. |
Жульєн |
Знову сир який залишився. |
Тісто розкатати та вирізати кружальця трохи більші за диаметер формочок. Змастити яйцем. |
Тією стороною,де змащено яйцем накрити жульєн. Проколоти виделкою дірочки і зверху змастити яйцем. Випікати в аерогрилі(духовці) 20хв.- 205град. |
Щось так вже смачно пахне...! А я ще сплю!!! |
Випікаємо жульєн до золотавої тарілочки))))) |
Перевернути на тацю "догори ногами" та видалити силіконові форми. |
Смакує грибний жульєн з куркою і гарячим і холодним. |
Ось такий смачний жульєн на тарілочці з тіста в мене був в суботу на сніданок. |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями!!!!!!!!!!!!
крохмаль необхідний для засмаженою золотистої скоринки? так можна без нього обійтися
для сохранения сочности курочки)))))))))))))
А если его не добавлять??
хорошо,не добавляй! а загустить жульен все равно придется крахмалом(ты же муку не употребляешь)))))
Невероятно аппетитная красота!
и вкуснота
Даже не сомневаюсь! Эх, я с такими вкусняшками до лета точно не вернусь в форму!
Ай, сколько той жизни))))))
Я правда съела только один... а муж не удержался- 5шт.
Так что можно выйти из положения
Сколько ни сколько, а в любимыйкупальник, который одела только раз, влезть ой как хочется!
Значит для загустения все-таки крахмал, вот!
у меня даже фото на холодильнике висит, дабы не употреблять ничего вечером! А тут такие жульены!
Утром,дорогая,утром))))
Маш, без аутотренинга не обойтись!
а рука то тянеться.. что-нить да съесть...сначала соку томатного испить, потом колбаску увидеть, чуток откушать, потом сырчик на колбаску, да в микроволновку, да подогреть.. ммм. О! печенюшки — и счасливым уснуть в крошках.. /я не ем печеньки, но почему тгда в крошках?/
Дайте води,бо так хочу їсти, що нема де переночувати
Ой Маш, кого-то ты мне напоминаешь...
пішла качати прес
ну-ну
О, какой аутотренинг полезный! Повесить что ли на холодильник фото 10-летней давности? Да как же тут похудеешь, с вашими рецептами? То булочки с парижским кремом, то жульены, да и после Масленицы тяжело... Забираю рецепт в копилочку и пойду в фотоальбомах пороюсь.
Инна! Перестань над кошкой издеваться! Пару месяцев назад такой милый котенок был..... ему скоро передвигаться сложно будет..)) я не шучу!)
Очень рада видеть твою "мордашку"/аватарку в смысле/
Видать, отдых закончился, если смайлик появился
будем надеяться, ато народ по нему думаю соскучился
А тесто как далать?Или его покупать надо?Тогда какое?
написано же в самом начале Листкове тісто-125г
Слоеное(бездрожжевое), я брала магазинное.
вкусно, смачно!!!!!!!