Закваска - це живий організм, який може захворіти і загинути, тому якщо Вам вдалося вивести правильну житню закваску, обов'язково подбайте про створення "копії" - висушіть і збережіть частину активної житньої закваски. Відновити втрату буде простіше і легше, ніж вивести закваску знову. Така "резервна" закваска може зберігатися в холодильнику до одного року.
Тоненький млинець, в який загортають будь-яку начинку в нас називають "Налисник". Найчастіше готують налисники зі солодким сиром. У мене сьогодні смачні макові млинці-налисники з ароматними грушами.
Рибні котлети- страва на любителя, але якщо Ви візьмете до уваги мої поради,то Ваші рибні котлети, смачні,ніжні,соковиті, сподобаються всім і не кожен одразу здогадається,що в котлетах є риба.