Смачна каша-підмішка з кукурудзяної крупи і картоплі за рецептом моєї бабусі.
Ингредиенты
- картопля (середнього розміру) 2 шт.
- сіль до смаку
- кукурудзяна крупа 0,5 скл.
- крім того:
- вода
- сало
- цибуля
- зелень укропу
Картоплю вимити, почистити і нарізати, як на суп. Висипаємо в банячок картоплю, доливаємо води так, щоб вода накрила картоплю на сантиметри два-три зверху, солимо, варимо до готовності.
Товкачиком для картоплі товчемо
разом
з відваром
готову картоплю. Даємо знову закипіти, всипаємо кукурудзяну крупу (у мене борошно грубого помелу) і, продовжуючи вимішувати, варимо до готовності крупи. За необхідності можна долити в підмішку гарячої кип'яченої води, щоб крупа добре проварилась.
Цибулю і сало дрібно нарізати, підсмажити до золотистого кольору. За бажанням додати свіжозмеленого перцю.
Готову кашу відразу подавати до столу: зверху полити підсмаженими шкварками з цибулею та посипати подрібненим свіжим укропом. А коли піст - смачно зі смаженою цибулею на пахучій олії.
Подавати обов'язково в доброму гуморі, адже зроблена з любов'ю страва і смакуватиме по-особливому!
Комментарии
следить за комментариямиКУлеша,ще я страва називається!дуже смачно!
дякую)))