Улітку таку зупу варто зварити зі свіжих помідорів.
Ингредиенты
- морква 200 г.
- цибулина
- масло 75 г.
- помідоровий концентрат 200 г.
- рис або локшина
- сіль
- перець
- бульйон 2 л.
- сметана
Моркву натерти на грубій терці.Залити бульйоном.
Я зимою завжди помідорову зупу варю із заморожених помідорів і їх потрібно натерти на грубій терці.
Цибулю накраяти кубиками, трошки підсмажити на маслі, щоб вона була така "скляна",
додати помідори.Перемішати та ще трошки протушити.
Коли морква буде м"якою, всипати рис або локшину.
Я замість рису додала макарончики-затирка з куркумою.Коли вони стануть мякими додати засмажку із цибулі та помідорів. Присмачити перцем та сіллю.
Такий суп подають з сметаною.
Комментарии
следить за комментариями