Паста виходить ніжно-солодкуватою, з легкою ноткою хрону і спецій.
Ингредиенты
- квасоля консервована 250 г.
- буряк великий 1 шт.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- хрін 3 ч.л.
- соєвий соус 2 ст. л.
- сік лимона 1/2 ч.л.
- олія 3 ст. л.
- мелений чорний перець за смаком
- часник 2-3 зубці
- перець чілі за смаком
Духовку розігріти до 200 градусів. Буряк помити, а потім загорнути в два шари фольги. Випікати годину-півтора до готовності. Готовий буряк охолодити та почистити.
Цибулю почистити, дрібно нарізати і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Відкрити консервовану квасолю, обов'язково промити і дати стекти! (Можна зварити звичайну квасолю)
Змішати соєвий соус, лимонний сік, хрін, олію, подрібнений часник і перець (чорний і чілі).
Всі інгредієнти покласти в блендер і пюріровать до пастоподібного стану.
Комментарии
следить за комментариями