Маринований салат-гарнір з гарбузом

Автор: richinna 18 Сентября 2016
Маринований салат-гарнір з гарбузом
Основним інгредієнтом цього салату-гарніру виступає гарбуз. Такий салат можна готувати на зиму або куштувати вже через добу після приготування. Добре підходить в якості гарніру до риби,птиці та м'ясних стейків. 

Потрібно:

  • Гарбуз 500 г
  • Ратунда 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 3-5 зубч.
  • Петрушка 3-5 гілочки
  • Перець чилі 1 шт.
Гарбуз почистити порізати на часточки, брусочки чи кубики, як Вам краще подобається.

Для маринаду:

  • Вода 250 мл
  • Цукор 3 ст. л.
  • Сіль 2 ч.л.
  • Олія 3 ст. л.
  • Оцет яблучний 3 ст. л.
  • Гвоздика 5 шт.
  • Перець духм'яний 5 шт.
  • Суміш перців горошком 1/2 ч.л.
  • Імбир порошок 1/3 ч.л.
  • Коріандр в зернах 1/3 ч.л.
  • Гірчиця насіння 1/3 ч.л.
Влити в кструлю воду та закип'ятити. Влити олію,оцет,сіль,цукор,перці та гвоздику. 
Викласти в каструлю гарбуз та варити на повільному вогні 5 хвилин.
Почистити часник,цибулю та ратунду.
Порізати овочі на часточки,петрушку порізати лише листочки. Перець чилі не різати! 
Додати до гарбуза в маринаді імбир, насіння коліандру та гірчиці, премішати.
Додати цибулю та перець чилі.
Як тільки закипить кинути в каструлю ратунду чи болгарський перець,перемішати та дати закипіти.
В кінці додати петрушку з часником
Перемішати,як тільки закипить через хвилину вимкнути салат-гарнір.
Розкласти по стерилізованим банкам,залити маринадом і закатати. 
Або скласти в ємність остудити та відправити в холодильник на одну добу.
Маринований гарбуз в салаті-гарнірі добре смакує з рибою,птицею та м'ясними стейками. 











Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 18 Сентября 2016
# +1

Це для мене щось новеньке, консервації з гарбузом ще не пробувала

richinna 18 Сентября 2016
# 0

Значить,пора починать

Oksana_sadova 19 Сентября 2016
# 0

Я щось того року в продажі ротунди не бачила, щось в нас вона не дуже популярнаПамятаю з дитинства, як мама мариновану робила, оце смакота була, по декілька порцій закручувала

richinna 19 Сентября 2016
# 0

Оксана, а в якому регіоні ти живеш?

Oksana_sadova 19 Сентября 2016
# 0

м.Львів

richinna 19 Сентября 2016
# 0

Класно,давно у Львові не була,все збираюсь-збираюсь і ніяк не виходить, як не одне то друге,так і роки проходять з цими роботами

Oksana_sadova 19 Сентября 2016
# 0

Завжди раді бачити А ти з якого регіону? 

richinna 19 Сентября 2016
# 0

Я з маленького але теж історичного міста Кам'янець-Подільський

Oksana_sadova 19 Сентября 2016
# 0

КласМи на наступне літо плануємо з чоловіком  у Кам'янець-Подільський поїхати, наші друзі їздили того року, приїхали дуже задоволені 

richinna 19 Сентября 2016
# +1

Ласкаво Просимо! У нас тут свята майже кожні вихідні)))  З 04 по 07 жовтня 2016 року в м. Кам’янець-Подільський відбудеться головна повітроплавна подія року – Чемпіонат України з повітроплавного спорту на теплових аеростатах

Oksana_sadova 19 Сентября 2016
# 0

gutka 29 Сентября 2016
# 0

якщо там будеш, зроби для нас трішки фото)))

richinna 29 Сентября 2016
# 0

я вже давно не хожу на такі заходи мене взагалі дуже важко випхати з хати на вихідні  хіба дочка піде,то пофоткає 

gutka 29 Сентября 2016
# 0

оце так, і я все прошу чоловіка поїхати на вихідні до Кам'янець-Подільського, може колись впрошу))) він у мене по роботі постійно в поїздках, тому вже як вдома — то ніде не хоче(((

richinna 29 Сентября 2016
# +1

такий як я

gutka 29 Сентября 2016
# 0

А я цього року сама виростила в себе на грядці, пару кущиків, але я її так люблю, що на закрутки не лишається, їм просто як яблука))))

richinna 29 Сентября 2016
# 0

сьогодня з'їла баночку 0,5 гарбуза замість гарніру до індички, смачно було дуже і чим більше їш тим більше хочетьсяякийсь диво-салат-гарнір

gutka 29 Сентября 2016
# 0

тааа, ну в мене ще пару перчинок залишилось, тоді завтра спробую й собі приготувати)

richinna 29 Сентября 2016
# 0

можна звісно і без перцю,то так...за смаком)))))))

gutka 29 Сентября 2016
# 0

ні, як на мене без перцю не те))) я в сезон його скрізь використовую, і обов'язково пару смужечок до маринованих помідор)

richinna 29 Сентября 2016
# 0

значить тобі треба його насушити на зиму,він зберігає і смак і аромат)))

AERHY55 29 Сентября 2016
# 0

на зиму заготовка отличная! когда еще поешь арбузы помимо лет. Спасибо!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014