Чудовий рецепт домашньої курячої ковбаси у смачній паніровці.
Ингредиенты
- фарш курячий 350-400 г.
- кабачок/цукіні 1 шт.
- морква 1 шт.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- яйце куряче 1 шт.
- рис (круглий) 2-3 ст. л.
- сіль за смаком
- перець чорний мелений за смаком
- олія
- для паніровки:
- борошно пшеничне 1-2 ст. л.
- яйце 1 шт
- насіння гарбуза 20 г
- насіння соняшника 20 г.
Для початку рис запарити окропом. Через 5 хвилин воду злити й залишити, щоб рис охолов.
Підготувати фарш. У мене більш дієтичний варіант, з курячої грудки, а можна взяти
курячі стегенця
для фаршу .
Посолити, поперчити, додати улюблені спеції.
(у мене універсальна приправа «Cуміш перців з часником», яка чудова пасує до страв з м'яса, птиці та овочів.Склад: чорний перець, сіль морська, каєнський перець, духмяний перець,сушений часник, паприка червона, цибуля ріпчаста, кріп, базилік)
Натерти на дрібній тертці маленький кабачок/цукіні, відкинути на сито аби стекла зайва рідина. Також натерти моркву і цибулю. У глибокій мисці змішати фарш з овочами, рисом і яйцем. Добре перемішати.
Фарш розілити на дві частини. Викласти фарш на харчову плівку, змащену олією, сформувати ковбаски за допомогою харчової плівки, кінці щільно зав'язати. Покласти підготовлені ковбаски у гарячу воду і варити 10-15 хвилин.
Включити духовку на 180-190 градусів.
Насіння соняшника та гарбуза змолоти за допомогою кухоної техніки для паніровки.
Відварені ковбаски дістати з води, обережно зняти харчову плівку.
Запанірувати ковбаски спочатку у борошні.
Насамкінець в подрібненому насінні гарбуза і соняшнику.
Запікати ковбасу в духовці при температурі 180-190 градусів 15 хвилин.
У мене вийшла одна ковбаска грубша, але це не шкодить на смак, у нас домашня кухня)))
Готовим ковбаскам дати "відпочити" близько 10 хвилин.
Можна подавати до столу з улюбленим соусом або салатиком.
Комментарии
следить за комментариямиІ святково, і дієтично, і смачно! Фото дуже гарні, особливо фон!
Дякую)
Я тоже делаю и колбаску, и сардельки дома Мне очень понравилась идея с рисом и овощами, спасибо.. Обязательно приготовлю
Дякую, рекомендую: дуже дієтично і смачно.
Цікавий варіант)))
і смачний)))