Сьогодні пропоную приготувати рулет з джемом, який дуже швидко готується із мінімальної кількості продуктів.
Ингредиенты
- цукор 50-70 г.
- яйця(кімнатної температури) 3 шт.
- борошно 75 г.
- розпушувач тіста 1/2 ч.л.
- джем 175 г.
Розігріти духовку до 180℃, застелити форму для випічки (30 * 20см) папером і змастити її маслом.Збити яйця з цукром (приблизно 10 хвилин), маса повинна збільшитися в 3 рази. Додати в три прийоми борошно і розпушувач, не потрібно довго перемішувати, розподілити тісто по формі, випікати 10-12 хвилин або до готовності.
На папір насипати цукор, перевернути на цей папір спечений бісквіт, акуратно і повільно зняти верхній шар паперу,
змастити джемом і згорнути рулет, залишити в папері до повного охолодження.
Комментарии
следить за комментариямиВыглядит аппетитно очень
!
Дякую!
Как бы я ни старалась свернуть такой рулет, у меня выходит перекошеный тортик
. Очень аппетитный рулет, наверно, с абрикосовым джемом
.
З полуничним варенням
В мене зразу не виходило скручувати рулети,виходило все тільки не рулет
а потім якось помаленьку навчилася
Выглядит очень вкусно, а в приготовлении очень просто. Обязательно попробую!
У меня вопрос: при свертывании рулетом тесто не треснет?
Дякую!
Перший раз коли скручувала то тріс, саме головне його скручувати коли він ще гарячий, тому потрібно робити все дуже швидко
Бажаю удачі
і ще головне не перетримати його у духовці,бо буде ламатися