Поки ще, морква дуже соковита і солодка,приготуйте гарнір з моркви під грилем чи в духовці. Це дуже смачно і корисно.
Також можна приготувати
овочеве асорті в медовому соусі.
Потрібно:
- Морква приблизно однакового розміру
- Сіль,трави сухі за смаком
- Олія оливкова 1 ст. л.
- Вершкове масло 2 ст. л.
- Зелень(петрушка) 0,5 пучка
Моркву почистити та якщо груба розрізати повздовж на двоє.
Нагріти на сковороді-гриль 1 ст.л. олії і 1 ст.л. вершкового масла.
Смажити моркву на великому вогні з обох боків по 2-3 хвилини.
Зі сковороди зняти ручку, додати на моркву ще 1 ст. л. вершкового масла, посолити та посипати травами.
Покласти сковороду з морквою в аерогриль чи духовку та запікати при 200 град. 20 хвилин.
Морква має трохи зморщитися.
Посипати гарнір з моркви подрібненою зеленню.
Дуже смачна запечена морква-гриль!
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями