Свинина запечена під сиром в соусі Бешамель

Автор: richinna 7 Марта 2017
Свинина запечена під сиром в соусі Бешамель
Ароматна та соковита свинина з грибами, болгарським перцем і яблуком, запечена в соусі бешамель під сиром.

Потрібно на 6 порцій:

  • Соус Бешамель 500 мл
  • Свинина (філейка) 300 г
  • Крохмаль картопляний 3 ст. л.
  • Приправа для м'яса 1 ч.л.
  • Марокканська суміш спецій 1/2 ч.л.
  • Приправа Карі 2 ч.л.
  • Сіль за смаком
  • Гриби відварені (вішанки) 200 г
  • Перець болгарський 1/2 шт.
  • Яблуко 1 шт.
  • Сир 180 г
  • Олія для смаження
Приготувати  соус Бешамель.
Розігріти олію на сковороді.
Крохмаль всипати в торбинку та додати сіль і спеції.  Перемішати, додати порізане кубиком свинне м'ясо без жиру. 
Потрусити,щоб м'ясо запанірувалося. 
В сковороду з розпеченою олією викласти кусочки свинини і підсмажити на великому вогні декілька хвилин з усіх боків.
Тим часом нарізати кубиком болгарський перець.
Відварені гриби викласти в торбинку із залишками паніровки.
Потрусити і підсмажити 5 хвилин в тій же самій сковороді, де смажилося м'ясо.
Розкласти свинину і гриби по порційним формам для запікання.
Зверху викласти болгарський перець.
Також викласти порізане на кубики яблуко.
Посипати 1/3 частиною натертого сиру.
Полити соусом Бешамель по 3-4 ст.л. на порцію
Запікати в розігрітій духовці 20 хвилин при температурі 180 град.
Посипати залишками натертого твердого сиру та запікати ще 5-10 хвилин.
Подавати свинину з овочами під соусом бешамель і сиром гарячою.
Посипати запечену свинину з грибами,перцем і яблуком під соусом Бешамель і сиром - зеленою цибулею або зеленню.


Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 9 Марта 2017
# 0

Після посту спробую приготувати таку смакотуДякую,Інна

richinna 9 Марта 2017
# 0

Дякую,Оксана!обов"язково приготуй,це дуже смачно і цікаво

konfairy 9 Марта 2017
# 0

От вмієш ти звичайну страву перетворити на щось дивне! Одне слово — чародійка!

richinna 9 Марта 2017
# 0

Хочеш розкажу секрет чародійства?

konfairy 9 Марта 2017
# 0

konfairy 9 Марта 2017
# 0

Так, бо нас в Конотопі трохи інші напрямки Бачу, треба вже організувати зліт.

richinna 11 Марта 2017
# 0

Що маємо-з того готуємо але головне,щоб красиво і смачно! 

konfairy 9 Марта 2017
# 0

Паніровка бомбезна!

richinna 9 Марта 2017
# 0

Принцип "соковитої курочки" а свинина чим гірше? На одному подвір"ї всеж таки живуть

Zmeychka 10 Марта 2017
# 0

Утащила!  Мы точно оценим!

richinna 11 Марта 2017
# 0

На здоровье,Яночка!

Elma 13 Марта 2017
# 0

Инна, я вернулась, чтобы сказать: главная фотка — чудо как хороша. Её хочется съесть. А красивое фото — это 90% успеха кулинарного рецепта. Дякую! (правильно написала-то? )

richinna 13 Марта 2017
# 0

С возвращением,Леночка!

Elma 13 Марта 2017
# 0

С твоей лёгкой руки. Спасибо!

richinna 15 Марта 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014